Skip to content

DEMROZI COSTRUZIONI SRL DEGA NE KAVAJE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 09:36:10
JSON

NIPT: M03120802B
Administrator: Ardit Demrozi
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitete Sportive.
Emërtime të tjera Tregtare: DEMROZI COSTRUZIONI SRL DEGA NE KAVAJE
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 20.07.2020
Rrethi: Kavajë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: DEMROZI COSTRUZIONI SRL, shoqeri me pergjegjesi te kufizuar e se drejtes italiane, themeluar me 12.10.2016, me seli qendrore ne Rovato/Itali dhe me perfaqesues ligjor Ardit Demrozi. (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kavaje, Rruga Bulevardi ''Josif Budo'', Hyrja 1, Zona Kadastrale 8551, pasuria nr.4/364/ND+1-38

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 21.08.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani