Skip to content

Foglia Engineering s.r.l.Dega Kavaje
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 09:21:53
JSON

NIPT: M03120803J
Administrator: Klevis Murati
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitete sportive
Emërtime të tjera Tregtare: Foglia Engineering s.r.l.Dega Kavaje
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 20.07.2020
Rrethi: Kavajë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: Foglia Engineering, shoqeri me pergjegjesi te kufizuar e se drejtes italiane, themeluar me 15.12.2011, me seli qendrore ne Coccaglio, Brescia/Itali dhe me perfaqesues ligjor LUCA FOGLIA. (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kavaje, rruga Bulevardi "Josif, Bundo", Hyrja 1, zona kadastrale 8551, pasuria nr.4/364/ND+1-38

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 21.08.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani