Skip to content

eSS & MMe
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-29 12:41:18
JSON

NIPT: M03709801C
Administrator: Spartak Seferi
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim, mirëmbajtje, kostruksion, rikonstruksion i pishinave, tregti e produkteve dhe aksesorëve të pishinave. Analizë dhe medikamente për mirëmbajtje e ujit të pishinave.
Emërtime të tjera Tregtare: eSS & MMe
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/01/2020
Rrethi: Sarandë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi; Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas vendimit te asamblese se pergjithshme date 26.06.2020 ka ndodhur ndryshimi i statusit nga "Aktiv" ne "Pezulluar".

Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Sarandë, Lagjja 1, Rruga" Butrinti", Shk. 1 , K.4, Ap.32,

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 29.03.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Vendimi i asamblese se pergjithshme date 23.01.2020
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja