Skip to content

D-FRANK LUCKY FRUIT'Z
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-09 07:11:24
JSON

NIPT: M03710402O
Administrator: Rinush Dosari
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim,Tregtim me shumicë dhe pakicë, import-eksport të bimëve dhe produkteve bujqësore. Kultivim të drurëve frutorë. Ndërtim dhe shfrytëzim serash për prodhim produktesh bujqësore. Import të plehrave kimike që i shërbejnë këtij aktiviteti. Shërbime ndërmjetësimi, Rritje kafshësh të gjalla, Prodhim tregtim të qumshtit dhe nënproduktet e tij.
Emërtime të tjera Tregtare: D-FRANK LUCKY FRUIT'Z
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/01/2020
Rrethi: Lushnjë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas vendimit te asamblese se pergjithshme date 15.04.2021 ka ndodhur ndryshimi i statusit nga "Aktiv" ne "Pezulluar".

Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lushnjë, Lagjja "Kongresi i Lushnjës ", "Rruga Vojo Kushi", Pallati Rezartit, numër 35,

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 29.03.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja