Skip to content

EFSPIN
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-04-28 13:43:35
JSON

NIPT: M03826002E
Administrator: Ilia Nune
Objekti i Veprimtarisë: Import-export tekstilesh, prodhim me porosi, FASON , Tregti mallrash.
Emërtime të tjera Tregtare: EFSPIN
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18/02/2020
Rrethi: Korce
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Greqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Depozitimi i Kërkesës Nr. 8040 Prot, datë 27.07.2021 “Kërkesë për vendosjen e masës së sigurimit tatimor”, ardhur nga Drejtoria e mbledhjes së detyrimeve tatimore të papaguara Rajoni Qendror ku është kërkuar: Vendosja e masës së sigurimit tatimor mbi pasuritë e tatimpaguesit “EFSPIN” shpk pajisur me NUIS (NIPT) M03826002E, duke moslejuar tjetërsimin mbi pasurinë dhe të drejtat pasurore që i përkasin këtij subjekti.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçe, Lagjja 1, Rruga Nuci Gogo, Njesia nr.3.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 28.04.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja