Skip to content

MODELINA KORCA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-07-24 14:22:43
JSON

NIPT: M04309001N
Administrator: Sofia Karakechali
Objekti i Veprimtarisë: Tregti e punime me porosi e fason i te gjitha llojeve te veshjeve, tregtim i lendeve te para te makinerive e paisjeve qe sherbejne per prodhim veshjesh, transport etj. - Prodhim veshje. Prodhim e tregetim te veshjeve te te gjitha llojeve, prodhime vete ose me materiale te porositura, shitja e prodhimeve te gacme brenda e jashte vendit, blerja e lendeve te para ndimese per prodhimin e veshjeve brenda e jashte vendit. - Veprimtari ne fushen e prodhimit e tregtim veshje, tregti me pakice dhe shumice. - Veprimtari tregtare te transportit me karakter import-eksport. - Prodhimi dhe tregtimi i konfeksioneve, qendisje, stampime, qepje etj. - Import-eksport i perpunimit aktiv per artikuj te ndryshem industriale ne fushen e fasonerise, pergatitje dhe qepje te produkteve te fasonerise . - Sherbime Fasonerie me Mallrat e Porositesit.
Emërtime të tjera Tregtare: MODELINA KORCA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.07.2020
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Greqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçë, Rruga" Antonio Athanasi", Nr. 1, Kryqezimi i Ersekes

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 24.07.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani