Skip to content

IRA PETROL 2020
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-10-09 09:39:57
JSON

NIPT: M04607003F
Administrator: Jani Kroj
Objekti i Veprimtarisë: 1- Aktivitet ne fushen e tregtimit me shumice dhe pakice te karburanteve(Nafte,benzine,gaz, vajrave , bitum,) etj: 2- Aktivitet ne fushen e magazinimit, tregetimit te materialeve te ndertimit,tekstile, 3- Aktivitet transporti per te trete. 4- Si dhe cdo lloj aktiviteti ne fushen e tregtimit,sherbimit,prodhimit . 4- Importi -Eksport.
Emërtime të tjera Tregtare: IRA PETROL 2020
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 01.10.2020
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Leonidha Dhimitri; Ilia Maksuti; Danjela Dhimitri
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçë, Bulgarec, Dishnice Mbi Rrugen Nacionale Korçë-Bilisht, Km. i I, Objekt privat ne Zonen kadastrale 1491, Nr.pasurie 599/2.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 09.10.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani