Skip to content

"ALBA FULL"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-10-14 12:02:12
JSON

NIPT: M04613402F
Administrator: WALTER FIORE
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport transport, tregtim me shumice te hidrokarbureve per karburant si diesel, benzin, gaz natyror, gaz i lengshem, i nenprodukteve te perpunuara te naftes si benzine , benzine avionash, gazoil, vajguri, vajra lubrifikant, gjithashtu dhe nenproduktet e tyre perfshire dhe ato bio , etj.
Emërtime të tjera Tregtare: " ALBA FULL"
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 06.10.2020
Rrethi: Lushnjë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Bedri Çepa; Krenar Balla; Mirjan Balla
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lushnjë, Lagjja Kongresi i Lushnjes, rruga "Vojo Kushi", godine me numer pasurie 16/119-N14, zone kadastrale 8571.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.10.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani