Skip to content

Opportunity INVESTMENT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-29 10:05:38
JSON

NIPT: M06420004H
Administrator: Ilda Lleshi
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtaria e shoqërise konsiston në promovimin e produkteve dhe shërbimeve të investimeve të ofruara nga shoqëri brokërimi, nxitjen apo inkurajimin e klientëve për të investuar në tituj dhe instrumenta financiare, si dhe ofrimin e informacionit për klientët në lidhje me investimet në titujt dhe instrumentet financiare sipas burimeve të çertifikuara nga shoqëri brokërimi.
Emërtime të tjera Tregtare: Opportunity INVESTMENT
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 12.02.2020
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Anëtarë Bordi: Geni Fusha; Eno Kepi; Ilda Lleshi
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkodër, Lagjja Vasil Shanto, Bulevardi Skënderbeu, zona kadastrale 8593, nr.pasurie 4/536-N4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.02.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani