Skip to content

AYNIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-05 12:16:04
JSON

NIPT: M06503001Q
Administrator: Matthias Brandes
Objekti i Veprimtarisë: Galeri arti për ekspozim dhe shitje, vlerësim vepra arti dhe artifakte, shërbime konsulence për projekte. Shërbime financiare për artin dhe artizanatin. Bërja e veprave me porosi në vendndodhjen e galerisë. Shitje/blerje e veprave të artit, artizanat, korniza , materiale për pikturë skulpturë audiovizuale, shërbime editoriale, publikime, botime , prodhim distribucion materialesh audiovizuale dhe promocionale, interior design, skenografi, evente, trajnime.Shitje të veprave të artit jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë. Organizime eventesh të ndryshme kulturore dhe promocionale në Shqipëri dhe jashtë saj. Promocione produktesh të ndryshme në Shqipëri dhe jashtë saj. Shoqëria mund të aplikojë ndaj cdo forme të financimit dhe / ose kontributeve nga karakteri kombëtar dhe ndërkombëtare. Aktiviteti i marketingut strategjik dhe operacional dhe hulumtimit të tregut; kërkimi dhe zhvillimi.Me qëllim arritjen e objektit të saj, shoqëria me vendim të organit kompetent, mund të zotëroje në mënyre të drejtpërdrejte apo të tërthortë pjesëmarrje në shoqëri apo ndërmarrje të tjera, shqiptare apo të huaja, të cilat kanë objekt të njëjtë, të ngjashëm apo ndihmës me të. Pjesëmarrja në shoqëri që për llojin e tyre nuk ofrojne përgjegjësi të kufizuar, miratohet paraprakisht nga asambleja e ortakëve.
Emërtime të tjera Tregtare: AYNIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02/03/2020
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Orikum, Apartament i tipit 1+1, Zona Kadastrale 2832, Pasuria nr.68/18+1-9

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.05.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 218 835,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:1 553 859,00
Punuar Nga : A.Baja