Skip to content

ECOLINE IN FASHION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-08-26 08:50:14
JSON

NIPT: M07012601P
Administrator: Kosta Kurila
Objekti i Veprimtarisë: Rrobaqepesi dhe import - eksport.
Emërtime të tjera Tregtare: ECOLINE IN FASHION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.08.2020
Rrethi: Devoll
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Greqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korce, Bilisht, Lagjja 3, Rruga" Selman Vishoshica", Zona Kadastrale Nr. 1187, Nr. Pasurie 6/654

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 26.08.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani