Skip to content

Mister free trip
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-11-10 11:13:49
JSON

NIPT: M07229002J
Administrator: Albert Leonhardt Sigl
Objekti i Veprimtarisë: Ushtrimi i aktivitetit te sherbimeve te konsulences dhe marketingut per biznese te cilat operojne ne fushen e udhetimeve dhe turizmit ne Shqiperi dhe/ose ne te gjithe boten, ne lidhje me metodat me te mira te marketingut dhe promovimit te produkteve dhe shermieve.Sherbime konsulence ne lidhje me zgjerimin e segmentit te klienteve dhe ofrimit te zgjidhjeve te personalizuara.Krijimin e kontakteve dhe negocimin e mareveshjeve me gazetat, revistat, televizionet, radiot dhe media te tjera ne emer te klienteve, per krijimin e reklamave dhe fushatave promocionale te te gjitha llojeve. Ne funksion te objektit kryesor te parashikuar me siper, Shoqeria ka te drejte te ushtroje gjithashtu cdo aktivitet tjeter te lejuar nga legjislacioni shqiptar .
Emërtime të tjera Tregtare: Mister free trip
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23.10.2020
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 12 381,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Kapitali i shoqerise eshte i shprehur ne euro, por eshte konvertuar ne leke sipas kursit ditor te kembimit date 10.11.2020 .
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkodër, Lagjja Tom Kola, Rruga" Lin Shkreli", nr.44

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 10.11.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani