Skip to content

ALBAYRAK INSAAT-Dega Shqipëri
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-09-02 14:59:33
JSON

NIPT: M08130301A
Administrator: Mesut Muhammet Albayrak
Objekti i Veprimtarisë: Ndërmarrje Ndërtimi, Ndërtimni i shtëpive të tërmetit, ndërtimi 522 banesave në Njësine Administrative Laç, Bashkia Kurbin Shqipëri.
Emërtime të tjera Tregtare: ALBAYRAK INSAAT-Dega Shqipëri
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 30.07.2020
Rrethi: Kurbin
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Turqi
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: ALBAYRAK TURIZM SEYAHAT INSAAT TICARET ANONIM SIRKETI , shoqeri anonime, e se drejtes turke , themeluar me 06.12.1990, me seli qendrore ne Stamboll/Turqi dhe me perfaqesues ligjor Nuri Albayrak . (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhe, Lac, Lagja Nr. 3, Laç, Kurbin, Rruga Interurbane Laç-Milot përballë Bashkisë Kurbin

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 02.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani