Skip to content

Toni Frischmarkt
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-12-17 08:24:21
JSON

NIPT: M08616701P
Administrator: Ylli Sterkaj
Objekti i Veprimtarisë: Frigorifer, mbajtjen, grumbullimin, tregtimin, e frutave, perimeve, artikuj te ndryshem ushqimore dhe industrial. Ne fushen e ndertimit duke perfshire Ndertimin e Godinave Civile, Komplete me Impiante per pune te lidhura me te dhe aksesore(impiante hidraulike, alarme elektronik dhe te tjera ne pergjithsi). Ndertimin e puneve te posaçme me çimento armature, Ndertime Publik dhe Privat, zbatimin e punimeve Rrugore dhe Hekurullore , Bonifikime, per impiantet Hidrauike, Kanalet, Diga, Vepra Arti, Ura, Tunele, Punim -et karpenteri, Metalike, Punime Restaurimi dhe Arkeologjike, Punime Shtrimi dhe me karakter Industrial dhe Punime te tjera Shtrimi me Asfalt,ne favor te Enteve private ashtu dhe Publike, si dhe punimin e zbatimin e themeleve te vecante, ger -mime, arkeologjike, punime te levizjes se tokes ne pergjithesi, Parkime, Depozi tim mbeturinash, Punime Kopshtarie. Si dhe çdo operacion tjeter qe bashkohet me veprimtarite e mesiperme e qe konsiderohet i pershtatshem e me leverdi per rritjen e zhvillimin e metejshem te Aktivitetit te Shoqerise.
Emërtime të tjera Tregtare: Toni Frischmarkt
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16.12.2020
Rrethi: Malësi e Madhe
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder, Koplik, Pedonale Qender, Pallati Miculi, Zona Kadastrale 2220, me Nr.Pasurie 7/155+1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 17.12.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani