Skip to content

Klubi i Futbollit Valbona
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-04-09 13:55:00
JSON

NIPT: M09230601A
Administrator: Mustaf Hysenaj
Objekti i Veprimtarisë: Projektimin, financimin, zhvillimin dhe menaxhimin e projekteve te sporteve te te gjitha llojeve me qellim nxitjen dhe masivizimin e sportit, krijimin e akademive sportive dhe ekipeve zinxhir. Dhenien ne perdorim te treteve, ruajtjen , mirembajtjen dhe menaxhimin e objekteve qe shoqeria ka ne administrim. Cdo aktivitet tjeter ne perputhje me legjislacionin shqiptar ne fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: Klubi i Futbollit Valbona
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 26.12.2019
Rrethi: Kukës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 350
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Abedin Kerrnaja; Bashkim Tafaj; Halim Selivrada
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Bajram Curri; Lagjja "28 Gushti", Rruga '"Sulejman Vokshi", Z.K 1347, Pasuria nr.5/16.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Shoqerise - Date 15.10.2021
Dokumenta Financiare: Akti i Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.B