Skip to content

FAMER CONSULTING ALBANIA.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-15 14:36:25
JSON

NIPT: M11326039R
Administrator: FIRAT AYDIN
Objekti i Veprimtarisë: "Sherbime Inxhinierike dhe Arkitektonike"
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 26/01/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 523 750,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: “FAMER ULUSLARARASI MUSAVIRLIK ANONIM SIRKETI”eshte nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, sipas dispozitave te Ligjit Tregtar Turk, me Nr. I Regjistrit 0385064050100001, me date regjistrimi 16.06.1999, me seli ne Ankara,Turqi, kapital fillestar 125.000 LT( nje qind e njezet e pese mije lira turke) dhe perfaqsues ligjor MEHRAN REZAZADEH. (sipas Ekstraktit te Regjistrit Tregtar, Dhoma e Tregtise Ankara, date 15.01.2021)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali I shoqerise se huaj eshte 125.000 Lira Turke, I konvertuar sipas kursit te kembimit te Bankes se Shqiperise, date 13.9.2021, kapitali I shoqerise eshte 1.523.750 ALL( njemilion e peseqindenjezet e tre mije e shtateqind e pesedhjete leke)
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga e Kavajës, Nd.1, Hyrja 9, Ap.3/3, Tiranë.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 13.09.2021
Akt themelimi i shoqerise, date 4.06.1999
Ekstrakt i Regjistrit Tregtar, Turqi, date 15.01.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara