Skip to content

MBD INSAAT SANAYI VE TIC. A.S
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-24 09:41:37
JSON

NIPT: M11409012D
Administrator: Lorena Dilo
Objekti i Veprimtarisë: Fusha e veprimtarise perfshin te gjitha projektet e ndertimit dhe infrastruktures. Ne kete kuptim do te marre pjese ne projektin "The Provision of Design &Build Services CP9A1385- Kucova Airbase, Albania" per tenderin qe organizohet nga » NATO Support and Procurement Agency (NSPA)« per ndertimin e Bzaes ajrore Kucove.
Emërtime të tjera Tregtare: MBD INSAAT SANAYI VE TIC. A.S
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 09/02/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 180 150 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: MBD INSAAT SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI eshte nje shoqeri e organizuar sipas Ligjit Tregtar Te Turqise, me date themelimi 18.10.2010 , me seli qendrore ne provincen e Cankaya, Ankara, me kapital fillestar 15.000.000 Lira Turke, e perfaqsuar nga HURIYE DEMIRCAN SEZER. (Sipas Ekstraktit te Regjistrit Tregtar, date 24/9/2021)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali I shoqerise eshte 15.000.000 Lira Turke dhe eshte konvertuar ne leke me kursin e kembimit te dates 24/9/2021
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga e Kosovarëve, Pallati Dolçka, Ap. 1/2, Njësia Administrative Nr. 5,1019

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 24/9/2021
Akt themelimi i shoqerise se huaj
Ekstrakt i shoqerise se huaj, date 22.01.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara