Skip to content

Smartmatic Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-25 12:32:37
JSON

NIPT: M11410015J
Administrator: Frans Harm Gunnink
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime per ndertimin dhe mirembajtjen e sistemeve zgjedhore/te votimit.
Emërtime të tjera Tregtare: Smartmatic Albania
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02/02/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Holande
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: "Smartmatic International Holding B.V." me numer themelimi, 000017692288, me adrese “Gustav Mahlerplein 25 C, 1082MS, Amsterdam Hollande. Sipas Akt themelimit te Shoqerise

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 26.05.2021, terhequr nga QKB date 15.05.2023, Pronaret perfitues te subjektit Smartmatic Albania zoterues te 25% te kapitalit e me teper, eshte :

Antonio Jose Mugica Rivero , shtetas spanjoll, i datelindjes 1974, pronar perfitues, i cili eshte zoterues tek shoqeria SGO Corporation Limited, shoqeri zoteruese tek Smartmatic International Holdi (B.V). Shoqeria Smartmatic International Holdi (B.V). zoteron 100% te kapitalit tek Smartmatic Albania. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 06.04.2016.

Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga e Elbasanit, Pallati Edil-Al, Kati II, Zyra 216.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 25.09.2021
Statuti i Shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 15.05.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 15.05.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 25.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 69 174 953,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:886 070 852,00
Punuar Nga : I.Cara/A.Baja