Skip to content

BILTEK - TIRANË
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-29 09:44:49
JSON

NIPT: M11415001S
Administrator: Erjon Piperku
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim dhe kontraktim.
Emërtime të tjera Tregtare: BILTEK - TIRANË
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 15/02/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 234 800 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: “BiLTEK ORGANiZASYON MUHENDiSLiK BASIN EMLAK REKLAM TURiZM iNSAAT VE TiCARET LIMITED SiRKETi” eshte nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, e me numer tregtar 131964, me seli ne 15/10 Cankaya/Ankara, e regjistruar me date 12.09.1997, me kapital fillestar 20.000.000 TL(njezet milion lira turke) (Dhoma Tregtise e Ankarase, Certefikata e funksionimmit, date 13.01.2021)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali I shoqerise se huaj eshte 20.000.000 TL (njezet milion Lira Turke), I konvertuar sipas kursit te kembimit date 29/9/2021 I BSH.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga "Zihni Sako", Pallati Progen shpk. Shk. 2, Apartamenti 3/1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 29/9/2021
Ekstrakti i Regjistrit Tregtar, Turk , date 13.01.2021
Akt themelimi i shoqerise se huaj, date 12.09.1997
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara