Skip to content

O-SP Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-06 09:10:02
JSON

NIPT: M11424016S
Administrator: Armando Metaliaj
Objekti i Veprimtarisë: Import, eksport, shitje dhe tregtim me shumice dhe pakice, transport dhe magazinimi i gjithe produkteve te naftes dhe nenprodukteve te saj, gazit dhe produkteve energjetike. Import, transport, tregtim dhe magazinimi i vajrave lubrifikante. Shitje pjeseve te kembimit, gomave, riparim makinash. Riparim dhe mirembajtje e pjeseve mekanike dhe te* mortorrit. Riparim dhe mirembajtje karrocerie. Riparim dhe mirembajtje impjanti elektrik. Riparim dhe mirembajtje e gomave. Mbledhje, depozitim, shkaterrimi i mjeteve rrugore ose i pjeseve te* tyre te dala jashte* perdorimit apo te braktisura
Emërtime të tjera Tregtare: O-SP Albania
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 23/02/2021
Rrethi: Vore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 350
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Irida Çaushi;Eris Ahmetaj;Besmir Trashi
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VIII.1.A - Tregëtimi me shumicë i naftës, gazit, nënprodukteve përfshirë ato bio si dhe lëndët djegëse
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fshati Mucaj, Vore, me Nr.Pasurie 321/29, Zona Kadastrale 2726

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 6/10/2021
Akt themelimi, date 23.02.2021
Statuti i shoqerise, date 23.02.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara