Skip to content

LIMAK INSAAT SANAYI VE TICARET ANONJM SIRKETI -ARNAVUTLUK SUBESI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-08 09:36:43
JSON

NIPT: M11501003N
Administrator: Ahmet Salim Ozdemir
Objekti i Veprimtarisë: Fusha e veprimtarise se deges qe do te hapet do te jete ndertimi, kontraktimi, turizmi dhe tregtia
Emërtime të tjera Tregtare: LIMAK INSAAT SANAYI VE TICARET ANONJM SIRKETI -ARNAVUTLUK SUBESI
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 01/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Turqi
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: “LIMAK INSAAT SANAYI VE TICARET ANONJM SIRKETI”eshte nje shoqeri anonime e regjistruar ne Regjistrin Tregtar Turk me numrin 31872, ne date 04.05.1998, me seli ne adresen Hafta Sokak Nr.9, Gaziosmanpasa/Ankara, me kapital themeltar 1.500.000.000.000-TL (nje trilion e peseqind miliarde lita turke), e perfaqsuar nga Nihat Ozdemir, Sezai Bacaksiz, Ebru Ozdemir. (Sipas Fletores Zyrtare te Regjistir Tregtar te Turqise, date 07.08.1998))
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga "Abdi Toptani", Torre Drin, Kati 4, Tirane/Albania (Shqiperi)

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 8/10/2021
Statuti i shoqerise se huaj , date 07.08.1998
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara