Skip to content

ZGARA PUKA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-13 09:23:17
JSON

NIPT: M11508016K
Administrator: Rrok Brahimi
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitete te sherbimit te pijeve, dhe ushqimit me baze produktet e mishit
Emërtime të tjera Tregtare: ZGARA PUKA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/03/2021
Rrethi: Kamez
Shteti ku vepron: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Ne date 28.06.2021, u vendos pushim I perkoheshem I aktivitetit pa afat. Statusi ishte “Aktiv” u be “Pezulluar”.(Sipas Ekstraktit Historik te regjistrit tregtar, date 13.10.2021)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Bulevardi Blu, Ndertesa nr.7846

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 13.10.2021
Statuti i shoqerise, date 05.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara