Skip to content

Interbalkan Medical Assistance
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-13 09:54:51
JSON

NIPT: M11508018D
Administrator: Margarit Dado
Objekti i Veprimtarisë: Ndermjetesim nderkombetar per: Kompani Sigurimi nderkombetare te huaja. Servise Automjetesh. Sherbim Karotrec. Servis Automjeti ne rruge, Asistence Rrugore. Transport i klienteve ne raste aksidenti. Te sherbimit te transporteve kombetare dhe nderkombetare me Ambulance dhe Air Ambulance. Te sherbimeve te i transporteve kombetare dhe nderkombetare ajrore, detare dhe tokesore te personave te rendesise se Veçante V.I.P. dhe sipas kerkesave te klienteve.
Emërtime të tjera Tregtare: Interbalkan Medical Assistance
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Njesia Administrative nr 5, Rruga Sami Frasheri, pallati Delta 1, shkalla 2, kati 2, nr.7 ,Tirane, Shqiperi

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 13.10.2021
Statuti i shoqerise, date 02.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara