Skip to content

ARTHUR INTERNATIONAL COMPANY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-14 08:24:48
JSON

NIPT: M11509013O
Administrator: Azis Shabanaj
Objekti i Veprimtarisë: Sherbimeve te marketingut, asistences telefonike, administrative, ndermjetesimit, mund te kryeje cdo lloj veprimtarie tjeter qe eshte ne perputhje me legjislacionin shqiptar dhe qe siguron fitime dhe te ardhura te ligjshme brenda kufijve te parashikuar nga legjislacioni ne fuqi, si dhe mund te kryeje cdo operacion prodhimi, tregtar dhe financiar, qe lidhet drejtperdrejte ose terthorazi me objektin e saj. Perfaqesim dhe asistence administrative dhe rekuperim detyrimesh
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Tish Daija, Pallati 2, Hyrja 2 Apartamenti 36

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14.10.2021
Akt themelimi, date 05.3.2021
Statuti i shoqerise, date 5.3.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara