Skip to content

EXPAT HERO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-14 08:46:11
JSON

NIPT: M11509014A
Administrator: Donilda Shurbi
Objekti i Veprimtarisë: Studio ligjore dhe fiskale. Dhënia e konsulences dhe sherbimeve ligjore, financiare dhe fiskale. Dhënia e shërbimeve te konsulences në fushen e investimeve perfshi themelimin, regjistrimin, përfaqesimin dhe në administrimin e shoqerive të reja.Konsulencë per investimet e huaja direkte nepërmjet nënshkrimit te një kontrate te vecantë ndërmjetësimi. Krijimi e zhvillimi Franshizës së sherbimeve profesionale per bizneset "EXPAT HERO" brenda dhe jashtë vendit. Licensimi i franshizmarrësve profesionist. Ofrimi i trajnimeve online nëpërmjet strukturës/platformes online WEBINAR.Te organizimeve dhe eventeve te ndryshme motivacionale si evente trajnimi ne biznes, start-up, kriptovalute, karriere, si dhe planifikimi eventeve ne cdo fushe tjeter, ne ambientet e shoqerise ose/dhe online
Emërtime të tjera Tregtare: EXPAT HERO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Njesia Bashkiake Nr.5 Rruga "Brigada VIII", Godina Nr.8, Kati i dyte, Hyrja 4, BlIok

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14.10.2021
Akt themelimi, date 08.03.2021
Statuti i shoqerise, date 08.03.2021
Vendimi i ortakut te vetem, date 02.07.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara