Skip to content

VIKTORJA 2021
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-14 10:14:27
JSON

NIPT: M11509015H
Administrator: Flogerta Delaj
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, ndertim dhe mirembajtje e centraleve gjeneruese per prodhimin e energjise elektrike nga burime te rinovueshme si dielli dhe era, ndertimin dhe mirembajtjen e impianteve jotovoltaike dhe eolike per gjenerimin e energjise elektrime dhe ndertimin e mirembajtjen e impianteve te tjera per prodhimin e energjise nga burime alternative.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23/02/2021
Rrethi: Kashar
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Komuna Kashar, Fshati Katund i Ri, Autostrada Tirane-Durres, Km 6, Tirane.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14.10.2021
Akt themelimi dhe statuti, date 23.02.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara