Skip to content

Oda Solutions
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-14 08:02:37
JSON

NIPT: M11509502G
Administrator: Ramadan Peposhi
Objekti i Veprimtarisë: Disenjim, zhvillim, mirembajtje, testim dhe shitje software
Emërtime të tjera Tregtare: Oda Solutions
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/03/2021
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fshati Vrrine, Autostrada Tirane-Durres km28, kapanon nje katesh me nr pasurie 297/26, zona kadastrale 3339

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14/10/2021
Akt themelimi, date 07.03.2021
Statuti i shoqerise, date 07.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara