Skip to content

Analytiq
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-15 08:31:45
JSON

NIPT: M11510010S
Administrator: Mikael Karl Norberg
Objekti i Veprimtarisë: Konsulencë per menaxhim biznesi dhe aktivitete te lidhura me te. Shoqeria mund te kryeje çdo aktivitet tjeter i cili është ne perputhje me Ligjet e Republikes se Shqiperise.
Emërtime të tjera Tregtare: Analytiq
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Suedi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Abdyl Frasheri, Ndertesa 8, Hyrja 7, Ap. 25, 1019

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 15.10.2021
Akt themelimi , statuti i shoqerise, date 08.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara