Skip to content

US-SERVIS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-15 13:11:58
JSON

NIPT: M11510027M
Administrator: Arian Selimi
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime ne internet. Mirembajtje rrjeti dhe Website. Monitorim te imazheve, teksteve, informacioneve dhe raportime mbi vlefshmerine e bazes se te dhenave (database). Çdo veprimtari tjeter e ligjshme. Kryerja e aktiviteteve, per te cilat nevojiten leje, licenca dhe/ose autorizime perkatese, do te behet pas marrjes se ketyre lejeve, licencave dhe/ose autorizimeve
Emërtime të tjera Tregtare: US-SERVIS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Njesia Bashkiake Nr.2, Rruga Myrtezim Kelliçi, Pallati i Ri Al-Fam, Kati i dyte, Hyrja 1

Adresa:
Tirane, Njësia Bashkiake Nr. 9, Rruga “Zenel Baboçi”, Shkalla Nr. 1, Kati 3, Apartamenti nr. 4, Zona Kadastrale Nr. 8360, Nr. Pasurie 5/673+1-4, Tiranë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 15.10.2021
Akt-themelimi, statuti i shoqerise, date 08.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara