Skip to content

DM LABS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-15 14:05:03
JSON

NIPT: M11510038E
Administrator: Erli Çupi
Objekti i Veprimtarisë: Zhvillimin, prodhimin, administrimin dhe tregtimin e produkteve dhe sherbimeve me vlere te larte teknologjike si dhe aktivitete te tjera te ligjshme ne territorin e Republikes se Shqiperise. Veç sa me siper ne shoqeri do te zhvillohet çdo aktivitet tjeter qe vetem ose se bashku me veprimtarine kryesore te lartpermendur, do te vleresohen si te favorshme per zhvillimin, forcimin dhe rritjen e gjendjes ekonomike e financiare.
Emërtime të tjera Tregtare: DM LABS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Dervish Hima, Nr.pasurise 6/369+1+1, shkalla I, kati I, Ap.nr.1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 15.10.2021
Statuti i shoqerise,date 05.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara