Skip to content

Çakir Yapi Sanayi ve Ticaret A.S.Dega-Shqiperi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-18 09:10:12
JSON

NIPT: M11510043R
Administrator: Halit Cihan Ertugrul
Objekti i Veprimtarisë: Te gjitha llojet e punimeve te ndertimit, riparimit, modifikimit dhe kontraktimit.
Emërtime të tjera Tregtare: Çakir Yapi Sanayi ve Ticaret A.S.Dega-Shqiperi
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 10/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Turqi
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: “ÇAKIR YAPI SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI” eshte nje shoqeri anonime , e themeluar me date 15.07.1983, me kapital themeltar 19.158.000(nentemmbedhjete milion e njeqind e pesedhjete e tete mije)TL, me perfaqesues ligjor Sukru Çakir dhe Mehmet Ali Çakir. (Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit Tregtar, date 18/10/2021)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Bedri Karapici, Kulla Nr. 2, Kati 2, Tirane (Hyrja mbi Dual Sense)

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 18/10/2021
Akt themelimi i shoqerise.
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara