Skip to content

MKL International
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-25 07:17:32
JSON

NIPT: M11518001N
Administrator: ARBEN LILA
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitete profesionale, shkencore, keshillim ne biznes dhe aktivitete mbeshtetese arsimore
Emërtime të tjera Tregtare: MKL International
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 18/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Kosove
Kapitali Themeltar(Lekë): 121 630,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: “MKL International L.L.C.”eshte nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, me adrese ne Prishtine, Ndue Perleshi pn, me kapital fillestar 1.000(njemije) euro, dhe perfaqsues ligjor z.Arben Lila.
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqerise eshte i shprehur ne Euro, i konvertuar sipas kursit te kembimit te BSH, date 22.10.2021
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rr. Migjeni, Zona Kadastrale 3866

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 25.10.2021
Statuti i shoqerise, date 14.12.2021
Akt themelimi, date 14.12.2020
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara