Skip to content

E.B.C. & FAMILY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-28 11:24:56
JSON

NIPT: M11525043A
Administrator: Bruno Cella
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet ne fushen e pasurive te paluajtshme. Marrje me qera, blerje dhe investime ne fushen e strukturave te akomodimit brenda dhe jashte vendit.Ndertimi i ndertesave civile dhe industriale. Restaurim dhe mirembajtje e pasurive te paluajtshme te vendosura ne mirebesim. Ndertim, restaurim dhe mirembajtje te rrugeve.
Emërtime të tjera Tregtare: E.B.C. & FAMILY
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Besim Alla, Pallati Alfa, Hyrja 4, Zyra nr.14, Yzberish, Kashar, Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 28.10.2021
Statuti i shoqerise, date 23.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara