Skip to content

Omega Data Consulting
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-28 12:08:33
JSON

NIPT: M11526004I
Administrator: Xhimi Bujari
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari te call center. Veprimtari te konsulences dhe menaxhimit te biznesit. Shitje me pakice online. Publikim online i librave, gazetave, revistave, periodikeve ne pergjithesi. Veprimtari te programimit online te software. Veprimtari te konsulences informatike online. Proçesim te dhenash, hosting dhe veprimtari te lidhura me to. Veprimtari te marredhenieve me publikun dhe komunikimin. Portale web.
Emërtime të tjera Tregtare: Omega Data Consulting
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Njesia Bashkiake nr. 5, Rr. Abdyl Frasheri, P. 31, kati 3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 28.10.2021
Statuti i shoqerise, date 24.03.2021
Akt themelimi, date 24.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara