Skip to content

GAIA HOTEL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-28 12:15:01
JSON

NIPT: M11526007J
Administrator: Sokol Masha
Objekti i Veprimtarisë: Objekti kryesor i Shoqerise eshte: a.Sherbime Hoteleri - Turizmi .b.Sherbime Turistike dhe plazhe. c.Sherbim Bar Restorant. d.Veprimtari ne fushen e strukturave akomoduese etj. Shoqeria mund te kryeje me qellim arritjen e objektivave te biznesit te shoqerise, çdo veprim tregtar, industrial, financiar dhe transaksion ne lidhje me pasuri te luajtshme e te paluajtshme te cilat jane te nevojshme ose te pershtatshme per arritjen e objektivave te Shoqerise.
Emërtime të tjera Tregtare: GAIA HOTEL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/03/2021
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga “Himare e Vjeter”, Livadh, Zona kadastrale 1952, Nr. Pasurie K-34 – 136 (168 – C)

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit tregtar, date 28.10.2021
Statuti i shoqerise, date 25.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara