Skip to content

KRAM AL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-28 12:21:19
JSON

NIPT: M11526013H
Administrator: Andrin Kurti
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i veprimtarise se shoqerise eshte: Ushtrirnin e aktivitetit Bar-Bufe-Pasticeri. Prodhim dhe shitje te produkteve te brumit. Prodhim dhe shitje te akulloreve dhe embelsirave. Prodhim dhe shitje te antipastave. Prodhim dhe/ose shitje te pijeve alkolike dhe joalkolike. Dhe çdo gje tjeter qe perdoret konform objektit kryesor te Bar-BufePasticeri. Gjithashtu shoqeria mund te kryeje çdo aktivitet tjeter biznesi i cili nuk eshte i ndaluar nga ligji i zbatueshem ne Republiken e Shqiperise.
Emërtime të tjera Tregtare: KRAM AL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 200 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga " Kavajes" Kompleksi Square 21, Shk 1, Seksioni D, Kati 0, njesia D7 & D8

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 28.10.2021
Akt themelimi, statuti i shoqerise, date 23.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara