Skip to content

ALBSPEED & CO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-01 15:42:18
JSON

NIPT: M11531504R
Administrator: Shahin Sinanaj
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari ne fushen e sherbimeve si agjensi doganore, spedicionere dhe sherbimeve portuale ne pergjithesi per vete dhe te trete. Sherbim transporti brenda dhe jashte vendit si me mjetet e veta ashtu dhe me mjetet e te treteve. Konsulence per legjislacionin fiskal, ekonomik si dhe konsulence per investime brenda dhe jashte vendit. Shoqeria mund te kryeje te gjitha operacionet mbi pasurite e paluajtshme dhe te luajtshme financiare dhe tregtare. Agjensi imobiliare, import eksport dhe tregtimi me shumice dhe pakice te artikujve ushqimore, industriale dhe automjeteve. Projektim dhe ndertim te objekteve civile, industriale. Veprimtari komisionere, ndermjetesimi. Ndermjetes ne sigurime dhe agjent sigurimesh, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ALBSPEED & CO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/03/2021
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: “COLI - SHPK” eshte nje shoqeri e organizuar sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise,me NIPT K31720504O, e themeluar me date 14.03.2003, me seli ne Durres, Lagjia nr.1, brenda Autoritetit Portual, me ortak z.Bruno Senko dhe Edmond Senko. (sipas Ekstraktit te thjeshte te regjistrit Tregtar, date 1.11.2021)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja nr.1, Brenda Autoritetit Portal Durres, Sheshi i trageteve

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik I Regjistrit Tregtar, date 1.11.2021
Statuti i shoqerise, date 26.03.2021
Akt themelimi, date 26.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara