Skip to content

FAMETAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-02 08:23:31
JSON

NIPT: M11601012P
Administrator: Emiljana Kullaj
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari ne fushen e reklamave.Punime dhe sherbime ne fushen e reklamave,strukturave dhe konstruksione reklamuese.Import-Eksport i makinerive te ndryshme të të gjitha llojeve per reklama.Import dhe eksport I strukturave te ndriçuara te sinjalistikes rrugore dhe te gjitha llojet e reklamave.Prodhimin e të gjitha llojeve te tabelave ndriçuse dhe jo ndricuese,tabela me alukobond,punime plexiglasi,germa 3D ,reklama ne seri,reklama elektronike,printime dhe brandim fasadash të brendshme dhe të jashtme,brandim automjetesh,skenografi,stenda dhe artikuj promocioni,tabela sinjalistike,etj.Importin e te gjitha lendeve te para,materialeve dhe pajisjeve per realizimin e produkteve te mesiperme,tregtimin e tyre mrenda vendit si dhe eksportin e tyre ne vendet e tjera.Importin e ndricuesve te ndryshem,Led dhe jo Led,dhe tregtimin e tyre brenda dhe jashte vendit.Sherbime te ndryshme marketing,si webdizajn,reklama televizive dhe radiofonike,printime te ndryshme,si kartvizita,fletpalosje,banera,organizim aktivitete te ndryshme promocionale,etj.Punime per konstruksione te ndryshme druri,struktura druri,shtepi druri,konstruksione metalike.Punimete ndryshmene fushen e ndertimit,shtrim dysheme me rezine etj.Ne pergjithsi shoqeria mund te kryeje çdo veprimtari te nevojshme e te dobishme te lejuar nga ligji per realizimin e objektit te aktivitetit te saj.
Emërtime të tjera Tregtare: FAMETAL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 31/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Preze ,magazine , 1 katëshe, zona kadastrale nr. 1669, me numër pasurie 26/4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Registrit Tregtar, date 2.11.2021
Statuti i shoqerise,date 31.3.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara