Skip to content

On Top Security
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-02 09:46:26
JSON

NIPT: M11602001F
Administrator: Jugert Xhani
Objekti i Veprimtarisë: Ruajtjen dhe sigurimin fizik te objekteve publike dhe private. Sigurimin fizik, mbrojtjen e jetes dhe shendetit te shtetasve vendas dhe te huaj.
Emërtime të tjera Tregtare: On Top Security
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Njësia Bashkiake Nr.6,Rruga Bedri Karapici, Kompleksi Golden Park,Pallati 1/2, Kati 1,Nr.1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 2.11.2021
Akt themelimi, date 01.04.2021
Statut i shoqerise,d ate 01.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara