Skip to content

Best Auto Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-02 10:02:49
JSON

NIPT: M11602002N
Administrator: Ervis Xheli
Objekti i Veprimtarisë: Sherbim parkimi, karrotreci, shitblerje me pakice te automjeteve te llojeve te ndryshme.Agjensi per dhenie me qera te automjeteve te perdorura.Agjensi komisionere dhe ndermjetesimi per shitjen e automjeteve te perdorura te te treteve.Import-eksport
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Mihal Dhimitri, Ndertesa nr.8, Yzberisht

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 2.11.2021
Statut, akt themelimi i shoqerise, date 01.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara