Skip to content

SUPERFOODS NUTRITION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-02 10:27:37
JSON

NIPT: M11602005O
Administrator: Aida Sula
Objekti i Veprimtarisë: Import - Eksport, tregti me shumice e pakice te suplementeve ushqimore sportive, Aksesoreve dhe Veshjeve sportive.
Emërtime të tjera Tregtare: SUPERFOODS NUTRITION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Britani
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Njësia Administrative Nr.7, Rr.Frosina Plaku, Pallati Real Konstruksion, Njësia 13 Kati 0.

Faqja Web:
http://www.superfoodsnutrition.com/

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 2.11.2021
Akt themelimi dhe statuti, date 22.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara