Skip to content

ACTIVE MEDICAL INDUSTRIES
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-02 10:40:17
JSON

NIPT: M11602014N
Administrator: Klodjan Murati
Objekti i Veprimtarisë: Rritje merimangash me qellim prodhimin e helmeve per perdorim farmaceutik dhe kozmetik, prodhimi dhe shperndarja/shtja e instrumenteve mjeksore. Ndermjetesim bankar
Emërtime të tjera Tregtare: "AMI"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali, Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 500 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Deshmoret e Kombit, Zona Kadastrale 8350, Volumi 21, Faqe 114, Nr Pasurie 5/319+1- 39

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historiki Regjistrit Tregtar, date 2.11.2021
Statuti i shoqerise, date 24.3.2021
Akt themelimi, date 24.3.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara