Skip to content

International Development Group Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2022-01-13 15:19:21
JSON

NIPT: M11602044L
Administrator: ENIO JACO
Objekti i Veprimtarisë: Asistence teknike per zhvillim nderkombetar; forma te tjera te keshillimit dhe dhenies se granteve. Per te permbushur qellimin e saj kryesor Shoqeria ka te drejte te kryeje cdo veprimtari qe nuk parashikohet ne Statutin e Shoqerise dhe nuk ndalohet nga legjislacioni ne fuqi.
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 02/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: USA (Delaware)
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: “International Development Group Advisory Services, L.L.C” eshte themeluar sipas ligjeve te Shtetit te Delaware, e themeluar me date 23.03.2009, me seli ne shtetin e Delaware,SHBA ,me numer regjistrimi;264586738, me zoterues z.Robert Kirk dhe David Snelbecker. (Sipas Certefikates Zyrtarit, date 01.03.2021)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Mustafa Matohiti. No 4. Kati III

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik I Regjistrit Tregtar, date 13.01.2022
Statuti i shoqerise, date 01.03.2021
Certefikata Zyrtare, date 01.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara