Skip to content

Realty Partner
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-08 13:18:29
JSON

NIPT: M11614008G
Administrator: Xhovalin Tarazhi
Objekti i Veprimtarisë: Agjensi Imobiliare.Konsulence dhe ndermjetesim per shitje, blerje, qiradhenie apo qiramarrje.Administrim ne pasuri te paluajtshme.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Tish Dahija, Kompleksi Kika 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 8/11/2021
Akt themelimi, date 13.4.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara