Skip to content

NG Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 08:27:19
JSON

NIPT: M11615015R
Administrator: Marianela Casis
Objekti i Veprimtarisë: Shoqeria do të zhvillojë aktivitet me objektin e meposhtëm: - Sherbime te fushen e punesimit dhe marketingut; - Konsulence per shoqerite tregtare dhe ne fushen administrative - Sherbime ne fushen e Teknologjise se Informacionit; - Cdo veprimtari tjeter e lidhur ose plotesuese te sa me siper.
Emërtime të tjera Tregtare: NG Albania
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Argjentine
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Njesia Bashkiake nr. 11, Rruga Arben Broci, Kullat Malajziane, nr 26.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik I Regjistrit Tregtar, date 9/11/2021
Akt themelimi i shoqerise, date 12.4.2021
Statuti i shoqerise, date 12.4.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara