Skip to content

American Tobacco
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 08:36:06
JSON

NIPT: M11615016C
Administrator: Ervis Bajraktari
Objekti i Veprimtarisë: lmport-eksport, shitje me pakice dhe shumice, shperndarje dhe distribucion cigaresh, artikujsh ushqimore, bujqesore dhe industriale, perfshire produktet subjekt akcize dhe veprimtari te tjera te lidhura me produktet e sipermendura.
Emërtime të tjera Tregtare: American Tobacco
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga "Andon Zako Cajupi ", Nr.Pronesie 805841 Nr.Pasurie 2/213+1-B1 (Bodrum), Z.K.8270, Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 9/11/2021
Statuti i shoqerise, date 8/4/2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara