Skip to content

Marketing Maximus
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 11:11:00
JSON

NIPT: M11615032H
Administrator: Gëzim Cenaj
Objekti i Veprimtarisë: Marrjen e te drejtes se perfaqesimit nga shoqeri qe veprojne jashte ose brenda territorit te Republikes se Shqiperise per territorin e Republikes se Shqiperise. Investimin ne fusha te ndryshme si, brokerimi, marketing online, promovim turizmi, sherbimet ne reklama ne lidhje me promovimin e shitjeve, eventeve, pergatitjen, prodhimin, realizimin dhe mirembajtjen e faqeve te internetit dhe faqeve sociale si dhe realizimin e fushatave reklamuese online. Zhvillim e software-ave per web, desktop, mobile etj., duke perfshire proceset e analizes, dizenjimit si dhe telemarketing ne fushen e sigurimit te jetes ose sendeve, energjia, shendetesia, hoteleria e turizmi ne pergjithesi. Objekt i kesaj shoqerie do te jete cdo lloj aktivitet qe nuk bie ndesh legjislacionin ne fuqi ne territorin e Republikes se Shqiperise.
Emërtime të tjera Tregtare: Marketing Maximus
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rr.Margarita TUTULANI nr Pasurie.5/700, ne Vol.86 Faqe 68, ZK 8270 dhe nr.5/695,ne Vol,86 Faqe 63,ZK 8270 dhe nr.5/47+1-2, ne Vol.59 Faqe 36, ZK 8270 dhe nr.5/47-N61, ne Vol.59 Faqe 35,ZK8270,Kati I.Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 9/11/2021
Statuti i shoqerise, date 15.4.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara