Skip to content

MEA Technology
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 11:17:38
JSON

NIPT: M11615033P
Administrator: Enea Arapi
Objekti i Veprimtarisë: Konsulence tregtare dhe organizative ne te gjitha format dhe ne te gjithe sektoret e aktiviteteve brenda dhe jashte vendit; projektim dhe realizim te programeve formuese dhe te zhvillimit te burimeve njerezore; promovimi i aktiviteteve me karakter publicitar; projektimi dhe realizimi i fushatave publicitare dhe promovuese nepermjet shfrytezimit te te gjitha instrumentave, perfshire marketingun telefonik dhe instrumentave te tjera te marketingut te drejtperdrejte; sherbime marketingu brenda dhe jashte territorit te Republikes se Shqiperise nepermjet telefonit dhe internetit; projektimi dhe realizimi i fushatave publicitare dhe promovuese nepermjet shfrytezimit te te gjitha instrumentave, perfshire marketingun telefonik dhe instrumenta te tjera te marketingut nepermjet internetit
Emërtime të tjera Tregtare: MEA Technology
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga ''Abdyl Frashëri'', Hyrja 1, Apartamenti 16, Hekla Center, Tiranë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 9/11/2021
Akt themelimi, date 13.4.2021
Statuti i shoqerise, date 13.4.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara