Skip to content

NEC
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 11:39:54
JSON

NIPT: M11615035I
Administrator: Erion Isufi
Objekti i Veprimtarisë: Te kryeje aktivitete te blerjes, shitjes, zhvillimit, tregtise dhe/ose sherbime te menaxhimit dhe administrimit te bareve, restoranteve, palester etj; Te ofroje konsulence dhe sherbime te tjera per cdo lloj operacionesh menaxhimi apo keshillimi;Import- Eksport, te shese me shumice/pakice dhe/apo te magazinoje mallra dhe produkte te cdo lloji, ne perputhje me legjislacionin ne fuqi. Te bleje apo te marre pjese ne sipermarrje me objekt aktiviteti te njejte apo te ngjashem, si dhe t'i administroje ato; te marre pjese ne shoqeri/organizime apo organe te tjera dhe te marre persiper funksione ne keto shoqeri/organizime.Gjithashtu, ne perputhje me legjislacionin shqiptar shoqeria mund te kryeje cdo aktivitet tjeter biznesi te parashikuar nga dispozitat ligjore
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Dritan Hoxha, Pool Tower, Njesia Bashkiake nr.11, Godina 9-kateshe

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 9/11/2021
Statuti i shoqerise, date 13.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara