Skip to content

Gema Work Zone
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 12:21:44
JSON

NIPT: M11615038J
Administrator: Gemaa Gatta
Objekti i Veprimtarisë: Punime ndertimi dhe shitja e materialeve te tyre per hidroizolim , termoizolim te te gjitha llojeve, tregtim i materialeve te tyre. Punime dheu, sistemime, taracime terrenesh, punime hekuri, karpantjerie, ndertime civile dhe ekonomike, kulturore, tregtare, ndertime rruge, veshje me asfaltobeton dhe çdo veprim qe eshte ne perputhje me ligjet ne fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: Gema Work Zone
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Njesia Bashkiake numer 06, Rruga LLambi Bonata, Ndertesa nr 155, Zona Kadastrale 8834, Tirane, Shqiperi

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 9.11.2021
Statut i shoqerise, date 13.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara